Min första bok i Indien har kommit ut. Ja, kanske både första och sista men ändå. Tulika förlag i Chennai har gett ut Stone eggs - a story about Indien dinosaurs. I november var jag i Dehli och berättade om den för indiska barn på barnboksfestival. Jag och robotdino.

http://tulikapublishers.blogspot.se/2011/11/tulika-at-bookaroo-2011.html

Så småningom under året kommer en ny dinobok i Sverige också. Äntligen! Lilla Dino vill bli stor, kommer den heta och handlar om....små dinos som vill bli stora.

Under våren 2011 kom Snigelhjärta - en liten pekbok som kanske är mest för vuxna... eller för små barn...eller för vuxna. Kenneth Anderssons bilder är väldigt finroliga tycker jag. Det tog 10 år att hitta rätt. Det var ett tag sedan jag egentligen skrev den där texten...

Gudar & Badkar! Det var en boktext som blev små filmer istället men sen bok i alla fall. Efter några turer kring namnet UR/ALFABETA och jag då - så är den här!

Gamla nyheter:

Dumma mygga! fick Carl von Linné-plaketten och har en gullig uppföljare i Klappa kanin! Fina bilder av Maria Nilsson- Thore.

Jag blev intervjuad i OPSIS KALOPSIS nr 1 2007. Läs ni som törs, jag tycker att det är läskigt att läsa om mig själv. Kommer bara på allt intelligent jag borde sagt.

 

Vinnare av Kunskapspriset 2006 känns fortfarande mycket bra - i alla fall för mig och min ekonomi.